fbpx

Emoties de Baas​ – online thuis training

7 DGN inzicht krijgen in jouw patronen en onbewuste overtuigingen

Stap 3 van mijn effectieve Creatiekracht Formule leer je in deze training onder de knie te krijgen. 

Simpel en snel ga jij patronen herkennen en erkennen zodat je je emoties echt de baas kunt worden.

Wat zit er in deze training?

🌟 Toegang Positieve Kijk Academie (jouw eigen leeromgeving)

🌟 Diverse waardevolle video’s

🌟 Diverse opdrachten en oefeningen

🌟 Persoonlijke ontwikkeling 

🌟 Inzichten, waardoor je met jezelf aan de slag kan gaan.


Voel jij nog steeds:

✔ Geen of weinig balans

✔ Dat je te weinig uit het leven haalt

✔ Niet tot weinig kunt genieten

✔ Weinig of geen zelfvertrouwen

✔ Een drukkend, benauwd gevoel

✔ Stress

✔ Weinig zelfliefde

✔ Een ongelukkig gevoel

✔ Geen POSITIEVE KIJK op jouw leven
 

Behaal een blijvende stroom van beweging op het gebied van zelfliefde en zelfvertrouwen, zonder dat je daar jaar in jaar uit aan trainingen en geld in gaat stoppen. 

Normaal € 67,-

NU: € 47,-

Review Emmie Wolting 

Astrid, leren kennen als een stuiterbal en het duurde ff voor ze bij me landde wat ze nou eigenlijk deed, ze heeft bij mij iets getriggerd een week of wat geleden. We raakten in een verhitte discussie over hoe positief ik haar vond en dat ik dat niet begreep dat dat kon. En ik viel 
Haar daarin aan. Maar, ze zag gelijk dat het niet gericht op haar was maar dat er iets in mij was dat die boosheid teweegbracht.. we hingen op, maar het voelde niet goed voor mij.. ik voelde me schuldig dat ik haar had aangevallen en ging in mn hoofd terug naar wat ze zei.. de lawaaipapagaai of mn monkey praatte tegen mij.. ik appte haar dat ik blij was dat ze zo rustig bleef en dat ze mij het vertrouwen had gegeven dat ik zo intens mocht zijn.. mijn vertrouwen in haar groeide.. 
eergister belde ik haar op.. waarom wou ik bevestiging van een man? En daarom werd ik onzeker als hij niks liet horen??”Roep het op jezelf af en het zal maar je toe komen! Zeg hardop wat je wilt! En het gaat gebeuren! In jou zit een klein meisje wat gehoord wil worden die vroeger dat niet is geweest en ze zoekt bevestiging” 

Deze laatste was zon ommezwaai in hoe ik omging met liefde in mn leven! Ik luisterde nooit naar dat meisje ik wist niet eens dat ze er was en vond het alleen maar irritant! “Wees lief voor haar en neem haar mee op jouw pad zodat ze kan zien dat het ook goedkomt” 
En ik kom het loslaten dat ik die gedachtes had.. het werd ineens zo duidelijk! Ik dank je daar echt heel erg voor astrid!! 

‘Je creatiekracht herkennen & leren gebruiken door anders te gaan kijken, met als doel een  

Positieve Kijk op het leven’ 

Door mee te trainen met mijn online trainingen, maak jij het leven voor jezelf een stuk makkelijker en leuker. Je maakt de opdrachten wanneer JIJ dat wilt, op het moment dat het JOU uitkomt.