fbpx

ENERGY TRANSFORMATIE CALL

Transformeer je gedachten samen met mij en zet ze weer op een rijtje! 


Zie mij als je “personal trainer’ die is in te zetten wanneer je het nodig hebt, wanneer je echt die verandering wilt die je wenst naar je volgende mooiste versie. 
 

In de sportschool heb je soms ook een trainer nodig die jou steeds weer even verder en op weg helpt. Dat is ook wat ik doe! Deze calls zijn in te zetten wanneer jij ze nodig hebt…. Kort vooraf in te plannen, dus altijd wanneer jij het nodig hebt ben ik daar voor jou! 

Een enkele afspraak waarbij we bellen met elkaar, jij legt je probleem of situatie voor en ik ga met jou kijken welke emotie hier nu echt onder zit, of welke angst. Zo kan je beter begrijpen wat er gebeurt en kan je leren van de situatie en dus groeien. Een echte spiegelsessie op maat en tips om dat naar je toe te gaan trekken waar jij echt blij van wordt.  

Kies NU voor een liefdevoller, gelukkiger en ontspannen leven. Pak die transformatie en zie jezelf in no time veranderen! 

Wat krijg je allemaal?  

🌟 Mijn expertise & jarenlange ervaring op dit gebied 

🌟 Een mega transformatie van jouw leven! 

🌟 Uiteraard een POWER MINDSET 

 

Wat jij ermee doet is aan jou, je krijgt mijn expertise en jarenlange ervaring op het gebied van bewustzijn, mindsetmindfulness en positiviteit 

€ 47,- per CALL 

 
 Of je kiest een pakket en hebt altijd de juiste hulp beschikbaar! 

€   97,- voor pakketje van 3 calls! 

€ 167,- voor pakketje van 6 calls! 

 
 Waar kies jij voor??? Spreek ik je snel?