fbpx

Mindful Offline  – online thuis training 

Zit jij net als ik vaak uren en soms hele avonden op je telefoon turen, alles te checken, te lezen en vervolgens nergens meer aan toekomen of daarna wakker in je bed liggen of onrustig slapen. Of heb je het gevoel dat je eigenlijk niets hebt gedaan behalve scrollen en doelloos berichten te lezen?  

?HERKENBAAR?? 
 
?Wil je een betere nachtrust? Wil je uitgerust wakker worden? Of simpelweg wat meer rust in de avond? Dan heb ik een uitdaging voor je! 
 
Een werkweek lang ga je elke avond om 20:00 uur je telefoon uitzetten. Iets anders doen dan appen, tijdlijn scrolle en mailen. Daarbij zal dit een heel positief effect hebben op je slaap! Goed om dit dus eens een week te testen. 
 
 
Goed slapen is belangrijk en je bent een stuk gezonder als je goed slaapt. Als je te weinig slaapt krijg je stress, ben je vermoeid, ben je prikkelbaarder en dit zijn niet echt de gevoelens waar je op zit te wachten. Uiteraard kan je niet altijd iets doen aan slaapproblemen, maar je kan er wel van alles aan doen om slaapproblemen te voorkomen.? 
 
Veel mensen nemen hun telefoon mee als ze naar bed gaan. Nog even kijken of lezen, maar dat dit niet goed is voor je nachtrust nemen veel mensen voor lief. Het felle licht van de telefoon werkt in op de hersenen en die geven een signaal af waardoor het slaaphormoon melatonine minder wordt aangemaakt. Omgekeerde wereld dus als je net op punt staat je telefoon uit te zetten en een goede nacht wilt gaan slapen. Het is daarom goed om minimaal een uur voordat je naar bed gaat je telefoon uit te zetten. Op deze manier komt de natuurlijke slaapcyclus goed op gang en kan je lekker en snel in slaap vallen.? 

Normaal € 14,95 

Nu tijdelijk: € 7,95 


Door mee te trainen met mijn 
online trainingen, maak jij het leven voor jezelf een stuk makkelijker en leuker. Je maakt de opdrachten wanneer JIJ dat wilt, op het moment dat het JOU uitkomt.