© 2019 * Website gemaakt door:

Astrid Spruit &

Alieke Pol - La Dolce VA 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Feelgood List

Niet Harder Maar Anders

12-wkn Niet Harder Maar Anders
12-wkn Niet Harder Maar Anders

Dé 6 figure business building training

Mijn favo mentor deel ik graag met jou! Leonie heeft mij de kneepjes van het vak geleerd. Hoe ik zakelijk succes kon behalen, hoe ik echt vooral NIET HARDER maar ECHT ANDERS kon werken en zo met gemak kon manifesteren. En ja, ik dacht echt toen ik dat las.... YEAH right.... het zal wel.... maar het bleef mij aantrekken. Na een persoonlijk gesprek waar Leonie alle tijd voor mij nam om mij eerlijk en oprecht te vertellen wat de training zou inhouden en hoeveel tijd het zou kosten was ik compleet om. 

 

Zo dankbaar ben ik dat ik die 12 weken training heb gevolgd bij haar. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, zo makkelijk en zo anders. Stap voor stap, met alle hulp en coaching die je wenst. Echt meer dan mijn geld waard geweest. 

Om deze redenen kan ik niet anders dan deze trainingen met jullie delen. Wil jij zakelijk stappen maken, wil jij online succes boeken? Dan is deze training echt een must!

Doe je deze via mijn link dan ontvang je van mij nog eens een vette BONUS. Je krijgt dan van mij de training 'Mijn 6 Sleutels Naar Zelfliefde' erbij cadeau! Waarom? Omdat ik vind dat zelfliefde nodig is om ook zakelijk succes te behalen!

'' De succestraining die jouw business gegarandeerd next

level brengt"

Wat houdt de training in?

En of jij begrijpt dat online actief zijn met jouw business niet meer weg te denken is.
Maar fuck, waar begin je? En hoe? Emailfunnels bouwen, Facebook adverteren, Salespages, Landingpages? De termen vliegen je om de oren. En ergens wil je het liefst nog geloven dat het ver van je bed show is. En tegelijkertijd weet je wel beter. Er is geen houden meer aan.

Wat als ik je nu vertel dat je dit (en nog véél meer dan dat) in slechts 12 weken gerealiseerd kunt hebben?
Wat als ik je ook nog vertel dat je niet, zoals ik dat jaren geleden deed, meer dan 45.000 dollar en 2 jaar aan tijd in hoeft te investeren?
Wat als ik je, met trots ga vertellen, dat ik je de meest complete, meest voordelige, online training op dit vlak kan bieden. Waarbij ik je ook nog eens persoonlijk begeleid en je de steun en support hebt van gelijkgestemden die met je mee trainen?

En mocht dit nog niet voldoende voor jou te zijn om HELL YEAH IK DOE MEE te roepen check dan of je je in het volgende herkent!

“Zat er maar 48 uur in een dag”

“Had ik maar 40 vingers om te typen”

"Kon ik maar op 2 plekken tegelijk zijn om mijn business op te bouwen of de volgende grote stap in mijn business te zetten"

Elke businessbabe zal dit herkennen!

En dan kun je wel harder willen gaan werken, meer werkuren of dagen toevoegen, extra handelingen verrichten ofwel ALLES er aan willen doen om jouw business van de grond te krijgen of verder uit te bouwen.

Maar linksom of rechtsom….er zit maar 24 uur in een dag….we hebben maar 10 vingers….en er zit nu eenmaal een max aan wat jij kunt doen om jouw business sky high te laten gaan, de hoeveelheid mensen die je kunt bereiken om ze te interesseren voor jouw verhaal, de tools die jij kunt inzetten om de ideale doelgroep naar je toe te trekken.

Ofwel….er zit een max aan onze omzet…aan ons inkomen!

Maar is dat wel zo?

Een aantal jaren geleden liep ik tegen hetzelfde feit aan. En stapte volop in de valkuil van harder en harder en harder willen gaan. Met als gevolg dat ik alleen meer verder af kwam van mijn doel om mensen te kunnen helpen en een mooi inkomen voor mezelf te genereren.

Totdat het kwartje viel!

HET MOET NIET HARDER MAAR ANDERS!

En ik dook een voor mij heel nieuwe wereld in. De wereld van al het moois dat internet en Social media ons te bieden heeft aangaande mij en jou ondersteunen om onze business op een nieuwetijds en supersnelle en efficiënte manier op te bouwen. Een manier die jouw ideale klant of cliënt versnelt naar je doet toekomen en je omzet flink laat toenemen.

Maar man oh man wat een ingewikkeld verhaal leek dat in eerste instantie te worden. Ik trof allerlei op het eerste oog interessante trainingen en mensen met kennis hierover die je op FB kon volgen. Maar raakte al snel verstrikt in de moeilijke begrippen en technische details.

Maar ik gaf niet op, investeerde in de beste trainingen en coaches en ontdekte al snel dat het écht niet zo ingewikkeld hoefde te zijn. Helemaal niet zelfs!

Ik voegde hetgeen ik geleerd had toe aan mijn op mindset georiënteerde lifestyle, werkte een aantal belemmerende overtuigingen in mijzelf weg, ontdekte in een paar heel simpele stappen mijn doelgroep en……..

GING VERVOLGENS SKY HIGH MET MIJN BUSINESS

MET MINDER INSPANNING DAN OOIT DAARVOOR!

MET BAKKEN AAN VRIJE TIJD OVER OM TE DOEN WAAR IK ME OP DAT MOMENT GOED BIJ VOEL!

En na anderhalf jaar kon ik mij financieel onafhankelijk noemen.

Om van daaruit nóg meer mensen te kunnen helpen.

En me verder te verdiepen in deze nieuwe wonderlijke wereld zodat ik een groot deel van mijn inkomensstroom kon automatiseren.

OM VERVOLGENS DEZE VOOR MIJ HELE LANGE REIS IN SLECHTS 12 WEKEN MET JOU TE DELEN!

Man, wat had ik gewild dat ik in mijn beginperiode zo iets had mogen treffen!

Want laten we eerlijk zijn….trucjes leren is niet zo ingewikkeld. Maar een “heartdriven” business opzetten….vrij van EGO….volledig vanuit essentie/jouw PURE JIJ, met de juiste MINDSET….en van daaruit je juiste tools inzetten en activiteiten ontplooien is een heel ander verhaal.

WAT MIJ BETREFT HET ENIGE VERHAAL DAT JOU DAAR KAN BRENGEN WAAR JE WIL!

En ik bied je bij deze de mogelijkheid om al hetgeen je daar voor nodig hebt VANAF maandag 14 januari in 12 weken in en besloten facebook groep van mij te ontvangen! En het maakt niet uit of je een starter bent of al een tijd meedraait als ondernemer. Het gaat er om of je VOELT wat ik bedoel.

In 12 weken de basis te leggen voor het uitbouwen van jouw business naar een “6 figure” inkomen.

Door in een besloten FB groep (dagelijks inloggen wanneer het jou uitkomt) met een KLEINE SELECTE GROEP DEELNEMERS 1 op 1 met mij samen te werken:

Te ontdekken wij JIJ bent zodat JIJ vanuit mindset de juiste doelgroep aan kunt trekken, ongeacht in welke business jij je ook bevindt.

Elke belemmerende overtuiging die er bewust of onbewust tussen jou en je SUCCES zit op te lossen.

De juiste MINDSET VOOR SUCCES te creëren.

De juiste DAGINDELING voor SUCCES te creëren.

Die activiteiten in te zetten die SUCCES genereren!

En uiteraard:

Leren hoe jij via Social Media (Facebook én Instagram) jouw ideale doelgroep als een MAGNEET naar je toe trekt.

Leren hoe jij je EMAIL FUNNEL EN SOCIAL MEDIA FUNNEL opbouwt en beheert.

Alles over optinpages, FreeBee’s FB Ads, Landinpages, etc…. (klinkt onbekend? Hoogste tijd dat je dit gaat omarmen en ik ga je het op de meest eenvoudige manier uitleggen). Ik laat je niet alleen zien hoe je deze maakt, maar vooral ook succesvol opbouwt.

Echte "Hell YEAH" content!

En er is meer!

Ik zeg immers niet voor niets dat dit het meest complete programma in Nederland is.

We gaan kijken naar online én ofline zichtbaarheid. Hoe doe je dit? Welke apps gebruik je daar voor.

We duiken in de wereld van het geven van webinars en ik laat je zien hoe je dat eenvoudig én geautomatiseerd onderdeel van je succes kunt laten zijn.

En.....(en hier ben ik supertrots op en zie het maar als een soort van bonus voor wie dat wil.) .... we duiken in de nieuwste trend die ons leven nog overzichtelijker maakt: chatbots.

OFWEL: IK LEER JE ALLES WAT MIJ NAAR FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEID EN EEN LEVEN VAN EEN FREEBIRD HEEFT GEBRACHT.

En ik leer het je niet alleen….WE GAAN ER IN DIE 12 WEKEN AL ACTIEF MEE AAN DE SLAG ZODAT JIJ, ALS JE HET VERHAAL SERIEUS OP PAKT, JE INVESTERING IN DEZE TRAINING IN NO TIME TERUG HEBT VERDIENT.

En dan kijk jij aan het eind van die 12 weken terug op wat mij betreft businesswise de meest leerzame periode in jouw leven! 12 weken lang 1 op 1 met mij samen gewerkt. Opdrachten, prikkelingen, livestreams van mijn kant, technische support vanuit mijn team en een super stimulerende VIBE onderling van de overige deelnemers.

WANT WE HEBBEN IMMERS ALLEMAAL HETZELFDE DOEL!

DOEN WAAR WE ZO ONTZETTEND BLIJ VAN WORDEN…

ONZE PASSIE UITVOEREN…

ONZE BUSINESS UITBOUWEN VANUIT ONS HART…..

EN ER EEN MÉÉR DAN LEUKE BOTERHAM MEE VERDIENEN….

Je zult begrijpen dat door de intensiteit van deze 12 weken ik maar een aantal mensen toe kan laten. Deelnemers die er ECHT voor willen gaan, die ECHT klaar zijn om fun, SUCCES en FINANCIEEL OVERVLOED te creëren.

COACHES, PRAKTIJKEIGENAREN, ZZP-ERS, (NETWERK)MARKETEERS DIE KLAAR ZIJN VOOR EEN NIEUWE VIBE!

Ben jij er daar één van?


WANT ALS JIJ GEEN MOMENT LANGER WIL WACHTEN, HET VAN BINNEN VOELT SIDDEREN, DONDERSGOED BEGRIJPT DAT DIT HET MOMENT IS VOOR NIET HARDER MAAR ANDERS EN ZSM MET MIJ SAMEN AAN DE SLAG WIL GAAN...

Dan heb ik een belachelijk mooi aanbod voor jou!

Waneer jij besluit in te stappen dan is deze onderstaande aanmeldlink  voor jou EN weet je zeker dat je één van de selecte groep aan deelnemers gaat zijn. 

EN NEEEEEEEEE GEEN 45.000 DOLLAR AAN INVESTERING VOOR JOU.....VOOR SLECHTS 1995 EURO ÉN DE MOGELIJKHEID OM IN TERMIJNEN TE BETALEN, IS DIT ALLES VOOR JOU!!!!

DUS PAK DIE KANS……DIE KANS OP HET IN SLECHTS 12 WEKEN OP BOUWEN VAN EEN HEARTDRIVEN BUSINESS OP WELK VLAK DAN OOK….EN VERDUBBEL, VERDRIEDUBBEL, VERTIENVOUDIG JE INKOMEN.

Aanmelden kan via deze link