fbpx
Skip to content

Van een "NO CAN'T" naar  "I CAN" mentaliteit

5 weken online training

Verander je gedachten, verander je uitkomsten!

Dit is mijn basistraining, mijn meeste EFFECTIEVE training, hierin vind je alles wat mij next level heeft gebracht. Leer de CREATIEKRACHT-Formule toepassen, een 5 stappenplan voor een liefdevoller en gelukkiger leven. SIMPEL, EFFECTIEF & PRAKTISCH.

1. Reken nu echt af met stress, onzekerheid en dat ongelukkige gevoel. 
2. Maak je niet meer druk om wat andere zeggen, vinden of denken 
3. Nooit meer het gevoel dat je nergens aan toekomt 
4. Geen ruzies en irritaties meer, maar kiezen voor liefde 
5. Haal alles uit je leven door meer energie en ontspanning 
6. Manifesteer en creëer het leven waar jij van droomt! 
7. STOP met het zeggen van: NO CAN’T, STOP met luisteren naar de stem in je hoofd!

Diep van binnen schuilt een prachtig mens in jou!! Keer naar binnen, kijk het aan, zie wat gezien wil worden, luister naar dat wat gehoord wil worden. Door weg te kijken en het weg te duwen blijf jij steeds opnieuw, keer op keer hetzelfde ervaren. Doorbreek NU die patronen en vind je weg naar een liefdevol en gelukkig leven. 

Verander je gedachten en verander daarmee je leven! Alles wat zichtbaar buiten jou is een deel van jezelf, ga mee op ontdekking en pak je persoonlijke groei!

Wat zit er in deze training? 

🌟 Exclusieve toegang tot een besloten Facebook groep 
🌟 Persoonlijke coaching door mij in een besloten groep.
🌟 Een reis naar binnen, je gaat kijken in de spiegel van jouw leven
🌟 Q&A waar je je vragen persoonlijk kunt stellen 
🌟 Diverse waardevolle video’s
🌟 Diverse opdrachten en oefeningen
🌟 Persoonlijke ontwikkeling 
🌟 Inzichten, waardoor je met jezelf aan de slag kan gaan
🌟 We gaan werken aan belemmerende overtuigingen
🌟 Vitamine ondersteuning advies online 

Deze training kost slechts € 95,-

De waarde is velen malen hoger!!

‘Je creatiekracht herkennen & leren gebruiken door anders te gaan kijken, met als doel een Positieve Kijk op het leven’ 

Wat anderen van mij zeggen:

– Marieke ter Stal – 
”Heel fijn een besloten groep, waar je alles kwijt kan en waar er steun, hulp en liefde is. En dat is heel fijn, wanneer je zelf even niet verder kunt. Een blik erop van een ander, laat jezelf ook door een andere bril kijken. En dat is soms nodig.” 

– Erica Vermeulen
Pasgeleden heb ik met Astrid een orienterend telefoongesprek gehad, waaraan ik al best veel had. Zij signaleert heel snel punten waarop je zelf niet door hebt dat je negatieve dingen voor jezelf manifesteert en waar je dus aan positieve manifestatie kunt werken. 

Aan de trainingen die Astrid geeft heb ik absoluut wat gehad. Ze geeft op ontspannen wijze handvatten die mij nieuwe inzichten gegeven hebben, ondersteuning en bevestiging dat ik op de goede weg zit.” 

– Yvonne Kostelijk – 
“Je bent lief! Toen ik uit de duisternis kwam gekropen, heb jij ervoor gezorgd dat ik mezelf weer helemaal heb teruggevonden en het licht kon zetten. Het weggooien van mijn verdriet en pijn heeft zoveel voor me gedaan! Afijn ik heb t al eens verteld maar je bent zoveel belangrijker dan he toen dacht xxx” 

Emmie Wolting – 
Astrid, leren kennen als een stuiterbal en het duurde ff voor ze bij me landde wat ze nou eigenlijk deed, ze heeft bij mij iets getriggerd een week of wat geleden. We raakten in een verhitte discussie over hoe positief ik haar vond en dat ik dat niet begreep dat dat kon. En ik viel 
Haar daarin aan. Maar, ze zag gelijk dat het niet gericht op haar was maar dat er iets in mij was dat die boosheid teweegbracht.. we hingen op, maar het voelde niet goed voor mij.. ik voelde me schuldig dat ik haar had aangevallen en ging in mn hoofd terug naar wat ze zei.. de lawaaipapagaai of mn monkey praatte tegen mij.. ik appte haar dat ik blij was dat ze zo rustig bleef en dat ze mij het vertrouwen had gegeven dat ik zo intens mocht zijn.. mijn vertrouwen in haar groeide.. 
eergister belde ik haar op.. waarom wou ik bevestiging van een man? En daarom werd ik onzeker als hij niks liet horen??”Roep het op jezelf af en het zal maar je toe komen! Zeg hardop wat je wilt! En het gaat gebeuren! In jou zit een klein meisje wat gehoord wil worden die vroeger dat niet is geweest en ze zoekt bevestiging” Deze laatste was zon ommezwaai in hoe ik omging met liefde in mn leven! Ik luisterde nooit naar dat meisje ik wist niet eens dat ze er was en vond het alleen maar irritant! “Wees lief voor haar en neem haar mee op jouw pad zodat ze kan zien dat het ook goedkomt” 
En ik kom het loslaten dat ik die gedachtes had.. het werd ineens zo duidelijk! Ik dank je daar echt heel erg voor Astrid!!  

Door mee te trainen met mijn online trainingen, maak jij het leven voor jezelf een stuk makkelijker en leuker. Je maakt de opdrachten wanneer JIJ dat wilt, op het moment dat het JOU uitkomt. 

* De tweede en volgende betaling zal automatisch na een maand worden afgeschreven

1 Comment

  1. belleweddings.nl
    16 november 2020 @ 16:54

    Wat een fantastische 5-weekse training was dit! Anders dan bij coachgesprekken waarin je vooral praat, breng je in deze training echt je inzichten in de praktijk. Door middel van schema’s invullen wordt het ineens ‘echt’.
    Ook het dagelijks schrijven heeft het een driedubbel effect: ik schrijf het op, ik zie het en ik voel ik. En omdat ik dit s’ochtends doe merk ik dat ik er de hele dag profijt van heb.
    Elke week staat in een ander thema, waardoor je heel diep gaat, heel veel leert en tot heel veel nieuwe inzichten komt. Ik kan wel stellen: de Creatiekracht Formule is een SUCCES!! Super bedankt voor deze training Astrid!

Geef een antwoord