fbpx

Founder Positieve Kijk Astrid Spruit

Met veel liefde en passie ben ik werkzaam in mijn eigen onderneming Positieve Kijk.

Ik ben er voor vrouwen die klaar zijn met de CHAOS en STRESS in hun leven. Vrouwen die hun emoties de BAAS willen worden. Mijn passie is vrouwen helpen het plezier weer in hun leven te activeren en dit doe ik dmv mindset en mijn CREATIEKRACHT-Formule.

Een 6 stappenplan voor een liefdevoller, gelukkiger en ontspannen leven.

Verstandig Gezond Mary-Ann Gerding

Als orthomoleculair (kinder) coach helpt Mary Ann klanten met verschillende gezondheidsklachten door op zoek te gaan naar de oorzaak van een probleem en dat vervolgens aan te pakken en niet alleen symptoombestrijding.

Klachten als huidproblemen/eczeem, stress & burn-out, spijsverterings- en darmklachten, hormonale klachten, hoge bloeddruk etc.

Door middel van haar vier pijlers gaat ze vervolgens aan de slag met jouw gezondheid!

Onze samenwerking is gericht op het samenbrengen van alle belangrijke onderdelen van gezondheid. Wat speelt er allemaal in het lijf EN in het hoofd?

Meld mij altijd even dat je via Astrid bij mij gekomen bent.

Kimberley Pellekaan Design Kimberley Pellekaan

Grafische ontwerpster Kimberley verzorgt de huisstijl en uitingen van Positieve Kijk en ze verzorgt de ontwerpen voor mijn netwerkteam.

Voor haar klanten houdt ze zich bezig met logo-ontwerp en andere communicatie-uitingen vanaf scratch. Daarnaast biedt ze losse grafische diensten voor bedrijven die al een huisstijl hebben. Ze staat voor persoonlijk contact en snel schakelen. Of het nu acht uur ’s ochtends is of zeven uur ’s avonds: ze zorgt ervoor dat je binnen een uur reactie van haar hebt!

Peggy Hoe Photography Peggy Hoe

Mijn naam is Peggy Hoe, freelance fotografe. De afgelopen jaren heb ik veel gefotografeerd, maar weet nu dat mijn grootste passie ligt bij portretfotografie. Ik leg mensen graag onbevangen en puur vast. Ik zet iemand niet β€˜zomaar’ op de foto, maar probeer met mijn lens altijd iemands β€˜soul’ te vangen waardoor diegene denkt: Wauw, it’s me!!

De portretfotos van Astrid op deze website heb ik mogen verzorgen en ook de cover van haar boek is een foto die ik maakte voor haar.

JA! Ik wil meer ontvangen!

Ik stuur je heel graag mijn blogs, livestreams en informatie over mijn trainingen.